AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbüne bakmak

Kahve falında dürbüne bakmak

Kahve falında dürbüne bakmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, rahat bir hayatı olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına yorulur.

Kahve falında dürbüne bakmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Kahve falında dürbünden bakmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında dürbünle bakmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dürbüne bakmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında dürbünle baktığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek duaların kabul olacağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı dürbünü görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dürbünle izlemek belalardan korunacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir