AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbünle baktığını görmek

Kahve falında dürbünle baktığını görmek

Kahve falında dürbünle baktığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dürbünle baktığını gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dürbün görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek kazancının eksileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapı dürbünü görmek giderileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbünle bakmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dürbünden bakmak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında dürbünlü silah görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dürbünle baktığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir