AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbünle izlemek

Kahve falında dürbünle izlemek

Kahve falında dürbünle izlemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürbünle izlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında dürbünle izlemek eline geçen malları tutamayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dürbünlü silah görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında dürbünle bakmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbüne bakmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına alamet eder.

Kahve falında dürbünden bakmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir