AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbün görmek

Kahve falında dürbün görmek

Kahve falında dürbün görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında dürbün gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Kahve falında dürbüne bakmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işarettir.

Kahve falında dürbünle izlemek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dürbünden bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbünle bakmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulur.

Kahve falında dürbün almak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında dürbünle baktığını görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir