AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı dürbününden bakmak

Kahve falında kapı dürbününden bakmak

Kahve falında kapı dürbününden bakmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında kapı dürbününden bakmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında dürbünle bakmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, patron koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Kahve falında dürbünden bakmak şansın kaçacağına, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Kahve falında dürbüne bakmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında dürbünle baktığını görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dürbün görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir