AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumansız alev görmek

Kahve falında dumansız alev görmek

Kahve falında dumansız alev görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, istediği oranda da eğleneceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında dumansız alev gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında dumansız alev görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kişinin evlatlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alev alev ateş görmek huzur bulacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında sobada alev görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında evde alev görmek canla başla çalışacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yanan alev görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında alev görmek işinin gücünün yaver gideceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alevi birini görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde alev görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir