AnaSayfa / Genel / Kahve falında alevi birini görmek

Kahve falında alevi birini görmek

Kahve falında alevi birini görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir şeyden zarar görmeye, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında alevi birini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, işlerinde bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alevi birini namaz kılarken görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında ocakta alev görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ateş alevi görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında alevi görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında alevi birini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alev söndürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir