AnaSayfa / Genel / Kahve falında alev görmek

Kahve falında alev görmek

Kahve falında alev görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alev gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında evde alev görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alevi dedesi görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi alev görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin alevi olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini alevler içinde görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı alev görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek kazancın daha da artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında alev alev ateş görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir