AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan alev görmek

Kahve falında yanan alev görmek

Kahve falında yanan alev görmek ona yardımcı olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, yüklü siparişler alacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, Allah’a dua edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan alev gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında yanan alev görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, başarılarını arttıracağına inanılır.

Kahve falında büyük alevler görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı alev görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın alevi görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında alevi birini görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında denizde alev görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini alevler içinde görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir