AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde alev görmek

Kahve falında evde alev görmek

Kahve falında evde alev görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde alev gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında evde alev görmek canının sıkılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalettir.

Kahve falında dumansız alev görmek karalar bağlayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ocakta alev görmek kazancının ilk önce azalacağına, yeni malların alınacağına alamet eder.

Kahve falında ateş alev görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş alevi görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında alev görmek yokluğun biteceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alevlerin içinde olmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir