AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde alev görmek

Kahve falında elinde alev görmek

Kahve falında elinde alev görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında elinde alev gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Kahve falında elinde alev görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında alev görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında alevi söndürmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında alevi görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük alevler görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yangın alev görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında alev alev ateş görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alevi dedesi görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir