AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada alev görmek

Kahve falında sobada alev görmek

Kahve falında sobada alev görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, duraklama yaşanacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada alev gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında sobada alev görmek eşlerin boşanacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın alev aldığını görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük alev görmek her konuda şansın yaver gideceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük alev görmek yüküne ortak olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alev görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yerden alev çıktığını görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük alevler görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alevi dedesi görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir