AnaSayfa / Genel / Kahve falında alev alev ateş görmek

Kahve falında alev alev ateş görmek

Kahve falında alev alev ateş görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işe başlanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çirkin bir iş yapmaya, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alev alev ateş gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sönmüş ateşi alevlendirmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Kahve falında ateş alevi görmek kazancının çok düşeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Kahve falında alev alev ateş görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş alev görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi alev görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında alevi dedesi görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde alev görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumansız alev görmek endişelerin sona ereceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir