AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dumanlı dağ görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda duman görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir