Kahve falında evde siyah duman görmek

Kahve falında evde siyah duman görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ailesini de mutlu edeceğine, önemli kararlar alınacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulur.

Kahve falında evde siyah duman gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında evde siyah duman görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kötü bir habere veya tehlikeye delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında siyah duman görmek borçların kapanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında evi dumanlı görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı ev görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir