AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş duman görmek

Kahve falında ateş duman görmek

Kahve falında ateş duman görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında ateş duman gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dumansız ateş görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalettir.

Kahve falında dumansız ateş yakmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ateşle duman görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı ateş görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşsiz duman görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında ateş duman görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş dumanı görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir