AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı dumanlı dağ görmek

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı dumanlı dağ gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dağda duman görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında dumanlı dağ görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında dağ başında olmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet eder.

Kahve falında dağ başında kalmak kız çocuğunun olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dağın başında olmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında dağın başına çıkmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir