AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda duman görmek

Kahve falında dağda duman görmek

Kahve falında dağda duman görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dağda duman gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Kahve falında dumanlı dağ görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda duman görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işarettir.

Kahve falında dumanlı ev görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında is duman görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında odada duman görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir