AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın duman görmek

Kahve falında yangın duman görmek

Kahve falında yangın duman görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yangın duman gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında duman ve yangın görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında yangın ve duman görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dumansız yangın görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangının dumanını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı yangın görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangın duman görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek iflas edeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı duman görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir