AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumandan zehirlenmek

Kahve falında dumandan zehirlenmek

Kahve falında dumandan zehirlenmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, zafer elde edileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dumandan zehirlenmek gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında dumandan zehirlenmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada duman görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil duman görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli duman görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında bacadan duman görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabada duman görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir