AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan duman görmek

Kahve falında bacadan duman görmek

Kahve falında bacadan duman görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunların hallolacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bacadan duman gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında baca dumanı görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacada duman görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıkmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında yanan baca görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baca yanması görmek sorunlarının tamamen biteceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir