AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil duman görmek

Kahve falında yeşil duman görmek

Kahve falında yeşil duman görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil duman gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil duman görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzakta duman görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, hayatını yoluna koymaya alamet eder.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duman içinde kalmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yangın ve duman görmek zenginleşeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında duman çekmek yeni işler alacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir