AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden duman çıktığını görmek

Kahve falında evden duman çıktığını görmek

Kahve falında evden duman çıktığını görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek canının sıkılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir