AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada duman görmek

Kahve falında sobada duman görmek

Kahve falında sobada duman görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, beklentilerine ulaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında sobada duman gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında sobada duman görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına inanılır.

Kahve falında soba ve duman görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yardımının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba dumanı görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet eder.

Kahve falında dumanı söndürmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odanın içinde duman görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir