AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli duman görmek

Kahve falında renkli duman görmek

Kahve falında renkli duman görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, rahatlayacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulur.

Kahve falında renkli duman gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında renkli duman görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, kısmetin açılacağına alamet eder.

Kahve falında duman rengi kedi görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi duman görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında ateşle duman görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında baca dumanı görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında evi dumanlı görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir