Kahve falında dumanda boğulmak

Kahve falında dumanda boğulmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gelirinin artacağına, problemlerini çözeceğine, mutluluktan havalara uçacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, parasının ve makamının artacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dumanda boğulmak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında dumandan boğulmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dumanda boğulmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında toz duman görmek moralinin bozulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta duman görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pembe duman görmek büyük kazanç elde edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde siyah duman görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Kahve falında bacadan duman görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında sis duman görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir