AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis duman görmek

Kahve falında sis duman görmek

Kahve falında sis duman görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayatından razı geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sis duman gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında duman sis görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sis duman görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında sis yapmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sisli görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sis bulutu görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında siste yürümek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sisli hava görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine inanılır.

Kahve falında sisli yolda araba görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, malında zulüm meydana gelmesine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir