AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe duman görmek

Kahve falında pembe duman görmek

Kahve falında pembe duman görmek yokluk içine gireceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, seyahatlere katılacağına delalettir.

Kahve falında pembe duman gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında pembe duman görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kendisini mutsuz edeceğine inanılır.

Kahve falında mutfakta duman görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş duman görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında dumanlı dağ görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kişiye hep umut olacağına delalettir.

Kahve falında renkli duman görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dumanlı yangın görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden duman çıkmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında dumandan boğulmak onlara hocalık edeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir