AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta duman görmek

Kahve falında mutfakta duman görmek

Kahve falında mutfakta duman görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfakta duman gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Kahve falında mutfakta duman görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah duman görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında havada duman görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ailesinden hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında gri duman görmek hayallerinin peşinden gideceğine, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dağda duman görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında dumanlı oda görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir