AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumandan boğulmak

Kahve falında dumandan boğulmak

Kahve falında dumandan boğulmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dumandan boğulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında dumandan boğulmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında dumanda boğulmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dumanın içinde kalmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Kahve falında odanın içinde duman görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında duman çıktığını görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından duman çıkmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duman ve ateş görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan duman görmek ticaretin önünün açılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir