AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz duman görmek

Kahve falında toz duman görmek

Kahve falında toz duman görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulur.

Kahve falında toz duman gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında toz duman görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde siyah duman görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi duman görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek hayırlı bir yuva kuracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında duman görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara dumanı üflemek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah duman görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir