AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman rengi kedi görmek

Kahve falında duman rengi kedi görmek

Kahve falında duman rengi kedi görmek terslik yaşayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, daha bir sevileceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şansın kaçacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet eder.

Kahve falında duman rengi kedi gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Kahve falında duman rengi kedi görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kül rengi kedi görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında tren dumanı görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında nargile dumanı görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ateş duman görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında dumanlı oda görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında duman ve yangın görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş dumanı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir