AnaSayfa / Genel / Kahve falında nargile dumanı görmek

Kahve falında nargile dumanı görmek

Kahve falında nargile dumanı görmek kazançlı bir adım atılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, adının ülke dışında yayılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında nargile dumanı gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında nargile dumanı görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nargile almak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında nargile aldığını görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının nargile içtiğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin nargile içtiğini görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, harama göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında nargile içmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, gönlünce bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nargile görmek zarara gireceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında dumanlı hava görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir