AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman ve yangın görmek

Kahve falında duman ve yangın görmek

Kahve falında duman ve yangın görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında duman ve yangın gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum veya koşulların kontrol edilmesi gerekiyor.

Kahve falında yangın duman görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında yangın ve duman görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yangının dumanını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında dumanlı yangın görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dumansız yangın görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında duman ve yangın görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında duman çıkmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacada duman görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hastalıklarını yeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir