AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı oda görmek

Kahve falında dumanlı oda görmek

Kahve falında dumanlı oda görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dumanlı oda gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında odada duman görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dumanlı oda görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında odanın içinde duman görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ateş dumanı görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, zamandan da kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dumanda boğulmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir