AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş dumanı görmek

Kahve falında ateş dumanı görmek

Kahve falında ateş dumanı görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulur.

Kahve falında ateş dumanı gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında ateş duman görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ateş dumanı görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Kahve falında duman ve ateş görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Kahve falında dumanlı ateş görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında ateşle duman görmek iş değişikliğine gidileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dumansız ateş görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işarettir.

Kahve falında dumansız ateş yakmak kişisel problemlerini çözeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir