AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren dumanı görmek

Kahve falında tren dumanı görmek

Kahve falında tren dumanı görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren dumanı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında tren dumanı görmek zengin bir hayat sürüleceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yangının dumanını görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet eder.

Kahve falında dumansız ateş görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dumandan öksürmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ateş dumanı görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacada duman görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yangın ve duman görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir