AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül rengi kedi görmek

Kahve falında kül rengi kedi görmek

Kahve falında kül rengi kedi görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kül rengi kedi gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında kül rengi kedi görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duman rengi kedi görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında odun külü görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ateşli kül görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet eder.

Kahve falında birinin kül olduğunu görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında külü görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan külü görmek rahata kavuşmaya, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir