AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman bulutu görmek

Kahve falında duman bulutu görmek

Kahve falında duman bulutu görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, eşlerin ayrılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duman bulutu gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında duman bulutu görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz duman görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara dumanı üflemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında dumanlı hava görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek çevrenizden takdir görmeye, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında toz duman görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında havada duman görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında soba ve duman görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir