AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz duman görmek

Kahve falında beyaz duman görmek

Kahve falında beyaz duman görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz duman gördüyseniz:

  • Maddi konularda küçük bir şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz duman görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek eline geçen paraları tutamayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşle duman görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalet eder.

Kahve falında yangın ve duman görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dumandan boğulmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında duman bulutu görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir