AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada duman görmek

Kahve falında havada duman görmek

Kahve falında havada duman görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında havada duman gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında dumanlı hava görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında havada duman görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında dumanı söndürmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında duman çekmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toz duman görmek yeni iş kollarına girileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet eder.

Kahve falında duman isi görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duman sis görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir