AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı hava görmek

Kahve falında dumanlı hava görmek

Kahve falında dumanlı hava görmek işlerine bereket geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dumanlı hava gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında dumanlı hava görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada duman görmek hem de çok üzüleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı yolda yürümek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah duman ve ateş görmek borçlarının ödeneceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında duman çıkmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında gri duman görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bekarsa evleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir