AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara dumanı üflemek

Kahve falında sigara dumanı üflemek

Kahve falında sigara dumanı üflemek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara dumanı üflemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Kahve falında sigara dumanı üflemek şanssızlığının ortadan kalkacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta üflemek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ney üflemek güzel ve önemli işler yapacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yeni adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında okuyup üflemek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağıza üflemek kazanç kapılarının kapanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mum üflemek adım atarken çok zorlanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında enseye üflemek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir