AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın önünü yıkamak

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında dükkan önü süpürmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında dükkanı yıkamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan yıkamak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Kahve falında ev önünü yıkamak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önünü yıkamak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir