AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı yıkamak

Kahve falında dükkanı yıkamak

Kahve falında dükkanı yıkamak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, daha rahat bir nefes alacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında dükkanı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı yıkamak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında dükkan yıkamak varlık içinde yokluk çekileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında bir dükkanda çalışmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında mal dolu dükkan görmek üzüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında balık dükkanı açmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir dükkan görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon dükkanı görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir