AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan yıkamak

Kahve falında dükkan yıkamak

Kahve falında dükkan yıkamak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Kahve falında dükkan yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı yıkamak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan yıkamak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanını görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Kahve falında dükkan aramak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiralık dükkan görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir dükkan görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işarettir.

Kahve falında saat dükkanı görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir