AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev önünü yıkamak

Kahve falında ev önünü yıkamak

Kahve falında ev önünü yıkamak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, gelirinin garanti olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hasretliğin biteceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ev önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Planlar beklenmedik şekilde değişebilir.

Kahve falında ev önünü yıkamak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, düşmanına galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünü yıkamak zor durumda kalınacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında evinin önünü yıkamak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünü yıkamak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında dükkanın önünü yıkamak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak dostlarını da iyi seçeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir