AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünü yıkamak

Kahve falında kapı önünü yıkamak

Kahve falında kapı önünü yıkamak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, yüksek moralli olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında kapının önünü yıkamak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünü yıkamak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, işsizseniz işe gireceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önü yıkamak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kendi patronu olacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önünde terlik görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kapı önünde köpek görmek sahip olduğu nimetin artacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde birini görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir