AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan önü süpürmek

Kahve falında dükkan önü süpürmek

Kahve falında dükkan önü süpürmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında dükkan önü süpürmek gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan önü süpürmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanı süpürmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Kahve falında evin önünü süpürmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında cami önü süpürmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin önünü süpürmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Kahve falında caminin önünü süpürmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir