AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın önünü süpürmek

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan önü süpürmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında dükkanı süpürmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında cami önünü süpürmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ev önünü süpürmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sağlığını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir